Ormarići po mjeri

Kupaonica je prostor često ograničen prostornim odrednicama i gotovo uvijek ćemo trebati mnogo prilagodbi kako bismo ga funkcionalno i estetski uredili. Inovativan i osebujan Stigo kupaonski namještaj izrađen po mjeri, u potpunosti je u mogućnosti zadovoljiti svaki vaš zahtjev.

Za cjelokupni korpus koristi se vodonepropusni materijal, medijapan atestiran na vlagu, kako bi se postigla potpuna funkcionalnost namještaja.

Boji se prema želji klijenta, a prema vašim estetskim afinitetima, možete se odlučiti između nekoliko vrsta fronti:

- Staklo u inoks okviru – Estetski impresivan spoj staklene prednjice upotpunjen je pozadinom od drveta i uokviren u inoks okvir koji štiti od ulaska vlage. Staklenu frontu moguće je obojati i to u čak 8000 nijansi, kao i dodatno ukrasiti motivima i ručkicama po želji. Može doći u glatkoj i mat varijanti.

- Akril – izuzetno otporan materijal visokog sjaja pristajat će u kupaonicama zaljubljenika u moderno. Naravno, i za akril možete izabrati veliki broj boja, a ukrasnim ručkicama pojačati cjelokupni dojam.

- Furnir – za ljubitelje klasičnog izgleda kupaonice tu je furnir. Vanjski izgled fronte od furnira ostavlja dojam pravog drveta i notu prirodnosti cijelom prostoru.

- Medijapan – ormarić možete naručiti u mat ili sjajnoj varijanti, u svakoj željenoj boji.

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


Neizostavni element svake kupaonice svakako je ogledalo. Kako ne biste bespotrebno potrošili vrijeme na traženje onog idealnog ogledala koje bi svojim izgledom i dimenzijama odgovaralo vašoj kupaonici, pravo rješenje dobit ćete u Stigu. Željeno visokokvalitetno i otporno ogledalo izrađuje se u bezbroj kombinacija i varijacija, u inoks okPogledaj ponudu
Polica u vašoj kupaoni ima funkcionalnu ulogu, a vrlo često originalnom izradom dobiva i važnu estetsku ulogu u cjelokupnom izgledu. Potraga za estetski privlačnim decentnim policama završava u Stigu. Police, prvenstveno izrađene od lakiranog ili pjeskarenog stakla ono je što će vas zasigurno ostaviti bez daha. Staklene police u standardnoPogledaj ponudu
KONTAKT