Ogledala po mjeri

Neizostavni element svake kupaonice svakako je ogledalo. Kako ne biste bespotrebno potrošili vrijeme na traženje onog idealnog ogledala koje bi svojim izgledom i dimenzijama odgovaralo vašoj kupaonici, pravo rješenje dobit ćete u Stigu.

Željeno visokokvalitetno i otporno ogledalo izrađuje se u bezbroj kombinacija i varijacija, u inoks okviru ili bez njega, ili pak s vrlo originalnim okvirom u boji. Ogledalo možete postaviti i kao dio kupaonskog ormarića, tj. kao njegovu prednjicu, a vrlo efektan dojam dobit ćete policama na samom ogledalu. Pjeskareni okvir ili neki dio ogledala, ogledalu će dati sasvim novu, čak i umjetničku dimenziju.

Pri odabiru ogledala svakako moramo dobro postaviti i rasvjetu kako bismo postigli maksimalni učinak. Naravno, rasvjeta je jako bitna u kupaonici, koja k tome najčešće nema niti vanjskog izvora svjetlosti. Nudimo vam brojne vrste rasvjete od klasične, vanjske pa do decentne, u ogledalo ugrađene led rasvjete. Pravilnim odabirom i postavljanjem rasvjete, u kombinaciji s prekrasnim ogledalom vaša će kupaonica zabljesnuti punim sjajem.

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


Polica u vašoj kupaoni ima funkcionalnu ulogu, a vrlo često originalnom izradom dobiva i važnu estetsku ulogu u cjelokupnom izgledu. Potraga za estetski privlačnim decentnim policama završava u Stigu. Police, prvenstveno izrađene od lakiranog ili pjeskarenog stakla ono je što će vas zasigurno ostaviti bez daha. Staklene police u standardnoj ponudi dolaze u 6,» Pogledaj ponudu
Kupaonica je prostor često ograničen prostornim odrednicama i gotovo uvijek ćemo trebati mnogo prilagodbi kako bismo ga funkcionalno i estetski uredili. Inovativan i osebujan Stigo kupaonski namještaj izrađen po mjeri, u potpunosti je u mogućnosti zadovoljiti svaki vaš zahtjev. Za cjelokupni korpus koristi se vodonepropusni materijal, medijapan atestiran na» Pogledaj ponudu
KONTAKT