• Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


O nama

Naša samostalna priča počinje 2006. godine. Dotada smo surađivali u zajedničkom trgovačkom obrtu Snib. U sklopu Sniba bavili smo se proizvodnjom kompleta namještaja koje je bilo moguće naručiti u različitim varijacijama boja i ladica. Ipak, osluškivanjem tržišta i potreba kupaca postajemo svjesni da to i nije ono što se traži. Sve više se javlja potreba kupaca za namještajem po mjeri. I tada se rađa ideja o izradi kupaonskog namještaja pri čemu bi cjelokupni izgled i ideja stizala od naših kupaca. Počinjemo s proizvodnjom namještaja po mjeri i prema ideji svakog pojedinog kupca, potpuno prilagođenog dimenzijama kupaonice. Otada kreće povijest tvrtke Stigo.

S entuzijazmom i veseljem radimo na svakom novom zahtjevu naših kupaca i vidimo da ono što nudimo nailazi na dobar odaziv. Razvili smo ideju industrijskog dizajna kupaonskih ormarića i nakon toga smo je odlučili i zaštititi. Neka od naših rješenja mogu se vidjeti na našim stranicama.

Proizvodnja našeg namještaja potpuno je podređena željama naših kupaca tako da je i svaki ormarić, polica ili ogledalo jedan novi unikat. S druge strane, ako pri odabiru detalja kupaonice naš kupac nije sasvim siguran, tu smo da mu pomognemo. Kroz kompjuterski prikaz simulacije prostora buduće kupaonice vrlo lako možemo mu dočarati raspored namještaja, boje, modele sanitarija…Tako i kupac lakše donosi svoju odluku.

Trenutačno, tvrtka Stigo sa sjedištem u Sisku i radnim pogonom u Glini broji pet zaposlenih. Tu ubrajamo i naš prodajni prostor u centru Solidum u Zagrebu.

KONTAKT