Pružajući korisne, prekrasne proizvode različitih namjena tvrtka Villeroy & Boch obogaćuje svakodnevni život i kvalitetu života kroz mnoge generacije. Visokoinovativna tvrtka, jedan od najvažnijih njemačkih, europskih pa i svjetskih brendova, osnovana je 1748. godine.

Odjel “Kupaonica i wellness” ne nudi samo kolekcije kupaonske keramike u raznolikim stilovima već i visokokvalitetni kupaonski namještaj, opremu i radijatore. Wellness oprema sa svojim inovativnim tuševima, kadama i vrtložnim sustavima impresivni je spoj ljepote, kvalitete i umjetničke tehnologije. Villeroy & Boch nudi sve potrebno za harmonično usklađenu kupaonicu, od umivaonika, školjke i bidea do kade i tuša. Od zidnih i podnih pločica do radijatora, od slavine do dekorativnih detalja.

Villeroy & Boch kupaonice nisu samo stilske i visokokvalitetene već svojim kadama pomažu u poboljšanju vašeg zdravlja – nježnim vrtlozima ili moćnim masažama poboljšava se cirkulacija ili relaksiraju mišići; prodornom parom ili vrućim i hladnim tuševima pojačava se metabolizam… Jednostavno rečeno, spoj zdravlja i užitka.

PREUZIMANJE KATALOGA: 

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


KONTAKT