Renomirani slovenski proizvođač kupaonske opreme sa sjedištem u Metliki, osnovan 1976. godine. Kvalitetom svojih proizvoda odlično konkurira vrhunskim brendovima na ovom polju, što je od 1995. godine potkijepljeno stjecanjem certifikata kvalitete ISO 9001. To postiže odličnim omjerom kvalitete i cijena, a k tome i stalnim praćenjem trendova razvoja kupaonske opreme na tržištu.

Tvrtka Kolpa predstavlja dva brenda: Kolpa san – opremanje kupaonica kao prostora za uživanje i opuštanje. U svom bogatom programu kroz Kolpa san marku nude kade za kupanje, tuš kade i tuš kabine. Tu kategoriju proizvoda nadopunjuju i wellness opremom gdje spadaju vanjski masažni bazeni, masažne kade za kupanje i masažne kabine. Za potpuni dojam kupaonice, ovdje je i kupaonski namještaj i dodaci za kupaonicu.

Kroz brend Kerrock moguće je prostor inovativno urediti uz pomoć kompozitnog materijala. Tako je vrlo lako postaviti umivaonike, kuhinjske sudopere i pultove u zrakoplovnim lukama i poslovnim prostorima ili u sobama u bolnicama i plovilima.

PREUZIMANJE KATALOGA: 

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


KONTAKT