Povijest tvrtke Jacuzzi započinje još davne 1915. godine, a započeli su je braća Jacuzzi osnivanjem tvrtke Jacuzzi Brothers. U mnoštvu njihovih izuma važno je istaći patentiranje prve hidroterapijske pumpe 1956. godine, tako da možemo reći da je tehnologija potakla razvoj ove vrste industrije. Otada pa nadalje ova kompanija vodi u razvoju industrije vrućih, ljekovitih kupki i masažnih kada, s hidro-tehnološkim rješenjima stvorenim da vama ugode.

1968. godine Candido Jacuzzi na tržište je plasirao prvu kompletnu masažnu kadu ugradivši mlazove u stranice kade, a Jacuzzi je postao simbol luksuznog života i počela je njihova masovna ugradnja, unutarnjih i vanjskih, u rekreacijskim centrima i privatne domove.

Iako je tvrtka Jacuzzi najpoznatija po masažnim kadama (tako je i sam brend postao sinonim za ovu vrstu kada) u njihovoj ponudi nalazi se niz raznovrsnih proizvoda vrhunske kvalitete: vruće ljekovite kupke, kade, tuševi, umivaonici i kupaonska oprema, pa se može reći da nema dijela kupaonice koji ne može nositi naziv Jacuzzi.

PREUZIMANJE KATALOGA: 

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


KONTAKT