Hansgrohe je njemački proizvođač sanitarnih armatura. Tvrtku je osnovao Hans Grohe još davne 1901. godine, u vrijeme kada su se kupaonice u privatnim kućama tek počele pojavljivati. Tokom 20. stoljeća ovaj mali pothvat pretvorio se u globalnu tvrtku, u jednog od međunarodnih inovacijskih i tržišnih lidera za mješalice i tuševe.

Tvrtka Hansgrohe sadrži četiri ključna brenda:

Hansgrohe – vodeći brend dizajniran za kupaonske stručnjake, kako pri ugradnji instalacija tako i u komercijalnom sektoru. Uključuje tuševe, mješalice, termostate, tehnologiju odvodnje i ostalu opremu za kupaonice kao i kuhinjske mješalice.

Axor – ovaj brend sadrži vrhunske dizajnerske kolekcije za ekskluzivne kupaonice. Ove kolekcije su individualne i različite kao i sami ljudi i nude mnoge različite stilove: od živahnih, šarmantnih kupaonica nalik na dnevni boravak pa sve do prirodom inspiriranih oaza mira.

Pharo – najnoviji brend koji kombinira tuš i hidro-masažne sisteme, tuš kabine, masažne kade, parne tuševe i kabine, s ciljem kreiranja ugode i zdravog života u kupaonici.

Pontos – to je kompletni sustav za inteligentno recikliranje vode.

PREUZIMANJE KATALOGA: 

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


KONTAKT