Geberit grupa je vođa na tržištu sanitarne tehnologije i globalno je prisutna. Od samog osnutka 1874. godine kompanija je uvijek bila pionir u ovom sektoru, dosljedno postavljajući nove trendove sa svojim maštovitim rješenjima. Ima svoje prodajne urede u 41 državi, a glavnina proizvodnje je u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

Tvrtka Geberit poznati je europski i svjetski prozvođač visokokvalitetnih sistema za kupaonice i sanitarne prostore. Pojam su za kvalitetu i inovativnost u području sanitarne tehnike. U zaista bogatu listu proizvoda spadaju sanitarni ugradbeni sistemi, sistemi za ispiranje, tipke za aktiviranje, mehanizmi za ispiranje pisoara, senzorsko ispiranje wc-a, armature za umivaonike, sistemi za odvodnju i sav ostali potrebni pribor.

Geberit proizvodi dizajnirani su za ugradnju u nove zgrade, a isto tako pri renovaciji i modernizaciji objekata. Razvili su cijele kolekcije proizvoda za javne sanitarne prostore, gdje primjenjuju odlično rješenje upravljačke elektronike bez dodira koja sama obavlja ispiranja.

Jednom postavljen, mnogi Geberit proizvodi postaju korisniku nevidljivi. Njihovom visokom kvalitetom i pouzdanošću osigurano im je trajanje kroz desetljeća.

PREUZIMANJE KATALOGA: 

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


KONTAKT