Tvrtka nastala 1965. godine u mjestu Trichiana u talijanskim Dolomitima, otkuda i poveznica u imenu tvrtke. Postižući uvijek najviše svojom stalnorastućom proizvodnjom, uočljivom komercijalnom dinamikom i slijedeći nove trendove na tržištu, tvrtka je širila svoju ponudu, stavljajući naglasak na proizvode formalnijeg karaktera, povećavajući ponudu sanitarne opreme i koristeći usluge svjetski poznatih dizajnera. To je početak novije povijesti ove kompanije obilježene stalnim rastom kvalitete, povećanjem udjela na tržištu, stalnim jačanjem vrijednosti brenda, širenjem izvoza, inovacija i lepeze proizvoda, i to uvođenjem bazena, kada i mješalica.

U njihovoj ponudi moći ćete naći sanitarnu opremu za kupaonice i javne sanitarne prostore, dizajnerske umivaonike, kuhinjske sudopere, akrilne kade za kupanje, kupaonski namještaj, mješalice i opremu.

Kao i većina ovdje spomenutih tvrtki i Ceramica Dolomite je ekološki osvještena tvrtka. Koriste se pametnim načinom štednje vode, uz pomoć inovativnog sistema većina njihovih vodokotlića koristi samo 6 litara vode za jedno ispiranje. Isto tako, ekološki doprinose predanošću recikliranju materijala, poštujući okoliš i njegove resurse.

PREUZIMANJE KATALOGA: 

 • Kontaktirajte nas i zatražite savjet!
 • STIGO d.o.o.

  Velimira Škorpika 11

  Interijer centar Solidum

  Poslovni prostor br. 37

  10000 Zagreb

  Telefon: 01/3496-920

  Mobitel: 091/5034-039

  Fax: 01/3496-586

  Mail: stigo@stigo.hr

  Mail: stigo@sk.t-com.hr

 • Upit za kupaonski namještaj po mjeri!
  1. Pošaljite upit preko weba!
  2. (obavezno)
  3. (ispravna email adresa)
  4. Captcha
   

  cforms contact form by delicious:days

 • Prijavite se na STIGO newsletter!


KONTAKT